Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ..ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Δημήτριος Αλεξόπουλος

Υπεύθυνος έργων

Ο Δημήτριος Αλεξόπουλος κατέχει την θέση του υπεύθυνου προγραμμάτων και μελετών στην Geolympus Ltd. Η ακαδημαϊκή καριέρα του Δημήτρη, περιλαμβάνει τις σπουδές του στον τομέα των Γεωεπιστημών, με εξειδίκευση στην εφαρμοσμένη περιβαλλοντική γεωλογία, μέσω των μεταπτυχιακών σπουδών του στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η ερευνητική του δουλειά στοχεύει σε θέματα που σχετίζονται με την προστασία του υδάτινου περιβάλλοντος, της ατμόσφαιρας και των εδαφών καθώς και της βιοποικιλότητας. Ασχολείται επίσης με θέματα που συνδέονται με την βιομάζα, την χρήση παραπροϊόντων καύσης όπως η ιπτάμενη τέφρα και η τέφρα βιομάζας, όπως επίσης και την παρακολούθηση της ρύπανσης των υδάτων και εδαφών.

Παναγιώτης Λυμπερόπουλος

Γενικός Διευθυντής

Ο Παναγιώτης  Λυμπερόπουλος κατέχει τη θέση του γενικού διευθυντή της Geolympus Ltd. Η ειδικότητα του είναι οι γεωεπιστήμες με εξειδίκευση στα γεωτεχνικά. Επίσης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο “Διοίκηση Επιχειρήσεων για Ανώτατα Στελέχη” της Σχολής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά. Την πολύχρονη εμπειρία του στον τομέα των γεωτρήσεων, συμπληρώνει η πολυποίκιλη ενασχόλησή του σε μια σειρά από έργα που συμπεριλαμβάνουν και την αξιολόγηση στατικότητας μεγάλων υποδομών. Στο ενεργητικό του συμπεριλαμβάνεται, η συνεργασία του με την εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια πάνω σε θέματα που αφορούσαν την έρευνα και εκμετάλλευση πετρελαίου, την παροχή συνεχών γεωτεχνικών υπηρεσιών στην εταιρία Geostand και την συνεργασία του με την Καναδική εταιρία Bankers Petroleum Ltd., όπου ασχολήθηκε με την εξόρυξη πετρελαίου από το κοίτασμα Patos-Marinza στην περιοχή της Αλβανίας.

Αλέξανδρος Τασιάνας

Τεχνικός διευθυντής

Ο Αλέξανδρος Τασιάνας κατέχει τη θέση του τεχνικού διαχειριστή στην Geolympus Ltd. Ο Αλέξανδρος σπούδασε Γεωεπιστήμες και ειδικέυεται στην γεωλογία πετρελαίων. Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Ινστιτούτο Γεωλογίας, του Αρκτικού Πανεπιστημίου το οποίο εδρεύει στο Τρόμσο της Νορβηγίας με θέμα τη γεωφυσική του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Εχει αποκτήσει μια 10-χρονη ερευνητική και επαγγελματική εμπειρία σε τομείς όπως αυτός της πετρελαϊκής βιομηχανίας, της έρευνας, περιβαλλοντικών ΜΚΟ, καθώς και του διεθνές εμπορίου. Οι δεξιότητες που απέκτησε μέσα από τις εργασιακές εμπειρίες του, περιλαμβάνουν τη διαχείριση άμβλυνσης γεωλογικού κινδύνου, την απόκτηση και ερμηνεία σεισμικών δεδομένων και την ανάπτυξη γεωλογικών μοντέλων.